17-08-2013 personeelsfeest Groenrijk Tilburg

Marc is 1 week voor het feest bij ons langsgekomen om e.e.a. door te spreken. Met zijn complete offertelijst als leidraad hadden we binnen 1 uur het personeelsfeest/ c.q. verjaardagspartijtje op de rit. Natuurlijk was de BBQ het hart van de avond. Marc en zijn team hebben ons laten proeven van super lekkere gerechtjes van de BBQ. Ongeveer 45 personen waren aanwezig en genoten allemaal. Al met al is de voorbereiding, de daadwerkelijke avond en de nazorg uitstekend verlopen. Wat ons betreft 100% geslaagd, je hebt weer een tevreden klant! Marjolein en Wim van de Noort

------

23-08-2013 gemeente Tilburg afdeling P&O

lunch was voortreffelijk en uitgebreid (voldoende eten en drinken aanwezig en goed van kwaliteit). BBQ heerlijk vlees, toppie geregeld en flexibiliteit getoond in het nakomen van je afspraken.

------

11-08-2013 Rian Casteleijns

Ik wil je nog bedanken voor de goede zorgen. Heb alleen maar goede reacties van de overige gasten gehoord.

------

10-08-2013 Sophia vd Putten

Zoveel complimenten over de catering gehad, het was geweldig. Dankjewel dat mede door jou mijn feest top geworden is!

------

12-09-2012, Miriam van de Poel

Superbedankt voor je catering en de wijze waarop je alles geregeld en verzorgd hebt, mede dankzij jouw inspanningen was het een onvergetelijk feest en zeker tot een volgende keer !!!

------

13-07-2012, Ron Hehemann (RDL Consultancy)

We hebben genoten van al de verschillende amuses, krijg iedere keer weer hele positieve opmerkingen over het feest en echt iedereen vraagt naar de recepten.

------

03-03-2012. Gijs Spooren (St. Elisabeth ziekenhuis)

Ik wil je nogmaals hartelijk bedanken voor je 'theater van de smaak' van gisteren in het st. Elisabeth ziekenhuis, de couscous en tagine waren echt heerlijke gerechten.

-----

24-12-2011, Ad Waijers

 Goe bezig Marc, succes!